MONIPUOLISIA PALVELUITA ASUNNON OSTAJALLE

Haluan auttaa sinua onnistumaan asuntomarkkinoilla. Tämän takia tarjoan monipuolisia palveluita erilaisiin asunnon ostamisen tarpeisiisi. Aloita lataamalla ilmaisen kodin ostajan ABC, josta löydät paljon hyödyllistä tietoa asunnon ostamisen alkumetreille.

Tämän jälkeen voit kartoittaa ymmärrystäsi asuntomarkkinoista käymällä jonkun asunnon ostajille suunnatuista nettikursseistasni. Jos puolestaan olet jo löytänyt unelmiesi kodin, mutta haluat vielä ulkopuolisen näkemyksen asunnosta ja sen kunnosta ennen kauppakirjojan allekirjoittamista, voin tehdä asunnon papereista syvä-analyysin. Voit myös sopia puhelinpalaverin ja kysellä sinua askarruttavista asioista.

Autan asuntomarkkinoilla

NETTIKURSSIT

Kurssi ensiasunnon ostajalle

Oletko ostamassa ensimmäistä asuntoa, mutta pelkäät, että joku olennainen jää huomioimatta? Haluatko ymmärtää paremmin mikä laina kannattaa valita, mitä taloyhtiön remontit maksaa ja miten taloyhtiön laatu tarkastetaan? 

Tämä kurssi on sinua varten, joka haluaa ottaa asuntokaupan perusteet haltuun.

Opi neuvottelemaan asuntomarkkinoilla

Jokaisessa markkinatilanteessa on mahdollista tehdä erittäin hyviä asuntokauppoja, mutta vain hyvät neuvottelijat tekevät loistavia kauppoja. Tällä nettikurssilla opitaan ja harjoitellaan asuntomarkkinoilla testattuja ja hyviksi todettuja neuvottelutekniikoita.

ASIANTUNTIJAN ANALYYSI OSTOKOHTEESTA

Älä jätä mitään sattumanvaraan asuntokaupoissa! Ennen kuin teet ostotarjouksen, ota yhteyttä, niin teen puolueettoman analyysin harkinnassa olevasta ostokohteestasi. Anaalyysin pohjalta saat kirjallisen raportin päätöksenteon tueksesi. Raportti sisältää mm.

 • Analyysin mahdollisista riskitekijöistä, kuten taloyhtiön taloudellisesta tilasta.
 • Arvion tulevien taloyhtiöremonttien  ajankohdista ja niiden kustannuksista.
 • Selvityksen, miten asunnon hintataso on linjassa muihin vastaaviin kohteisiin nähden.
 • Arvion millä hinnalla asunnon saattaisi saada ostettua ja mitä siitä kannattaa maksimissaan maksaa.
 
Huomioithan, että analyysejä tehdään ainoastaan kerrostalokiinteistöistä.

199€*

*Raportti toimitetaan kolmen arkipäivän sisällä siitä kun aineisto on vastaanotettu.

PUHELINKONSULTOINTI ASUNNON OSTAMISESTA

Ensiasunnon ostajalla voi nousta monia kysymyksiä, joihin kaipaa asiantuntijan näkemystä. Vastaus moniin näihin kysymyksiin on saatavilla puhelimen päässä. Voin mm. antaa puolueetonta näkemystä:

 • Asuntolainaan liittyviin vaihtoehtoihin
 • Asunnon arvon määrittämiseen
 • Taloyhtiön remontteihin
 • Huoneistoremontin hintoihin ja aikatauluihin
 • Asuntomarkkinoihin, kuten alueellisiin eroihin
 • Asuntosijoittamiseen
 • Yms.

Ennen ensimmäistä puhelua, asiakkaan tulee laatia ja lähettää lista kysymyksiä, joihin kaipaa vastauksia. Mikäli listan asiat eivät liity ydinosaamiseeni, ilmoitan tästä asiakkaalle.

80€/h*

*Ensimmäisen puhelun minimilaskutus on 40€, jatkopuheluiden 30€.